Emäntä


Heidi

Heidi on siis minun emäntäni kutsumanimi. Se on tuollainen kovaa vauhtia tätiytyvä ikuinen heppatyttö, jonka sydän sykkii erityisesti venäläisille ratsuille. 

Minä olen emännän ensimmäinen oma hevonen, mutta ratsastushistoriaa sillä on takana yhdeksänvuotiaasta asti. Ratsastuksen se aloitti Keski-Suomen ratsastuskeskuksessa ja sen ensimmäinen hoitohevonen oli siellä kuolemaansa asti asustanut trakehnerori Heres SOV. (Mikäli joku tämän hevosen sukulaisia, etenkin jälkeläisiä/jälkeläisten jälkeläisiä jne tuntee, emäntä ilahtuisi yhteydenotosta.)

Emännän mielipuuhaa minun kanssani on kouluratsastus (yök) ja maastakäsin työskentely. En aina jaksaisi keskittyä sen hifistely-yrityksiin, mutta aina se silti jaksaa yrittää yrittämisen perään. Emännän ansioksi sanottakoon, että sillä on pitkä pinna, mutta se onkin sitten kahta pirullisempi kun se suuttuu.

Minun lisäkseni emännällä on suursnautseri ja kaksi kissaa, lisäksi se valokuvailee aina kun vaan ehtii. Siis myös vapaa-ajalla. Se kun tuon kameran kanssa heiluu nykyään työkseen.

Emännän puuhista voitte käydä lueskelemassa enemmän täältä: