Minä


Mramor

                                                                   sukupuoli:       ruuna
                                                                   syntynyt:         xx.xx.2001
                                                                   syntymämaa:  Venäjä 
                                                                   rotu:                X-rotu
                                                                   säkäkorkeus:  n. 144cm
                                                                   väri:                kimo
                                                                   lempinimi:      Poni


Olen siis venäläinen sekarotuponi, joka saapui Suomeen 2007. Ehdin kiertää muutamalla tallilla ennen kuin siirryin emännän omistukseen helmikuussa 2008. Koko ajan olin kuitenkin maahantuojani omistuksessa. Häneltä emäntä minut sitten löysikin ja haki kotiin.

Perusluonteeltani olen aika vekkuli vaikka itse sanonkin. Työmoraalini on tasan nolla, mutta kepposet maittavat sitäkin paremmin. Minulla on kuulemma ennenkuulumaton kyky keksiä uusia konnuuksia ihmisten päänmenoksi, joskin joudun myöntämään, että kun ikää tulee lisää, ei enää jaksa niin kauheasti riehua.

Ratsastuksen saralla olen aika osaava, siis silloin kun viitsin suoriutua. Emäntä sanoo aina, että olen "oppikirjakoulutuksen saanut". Eli minua voi ratsastaa kirjaa lukemalla. Ilmaiseksi en kuitenkaan anna yhtään mitään. Koulua kipittelen heB-heA (+yksittäiset vaihdot) tasoisesti ja rataesteitä 70-80cm. Isompiakin olen hypännyt yksittäisinä ja pieninä tehtävinä (100cm ratsastajan kanssa, 125cm irtona), mutta esteet eivät ole se minun juttuni. Vaatii liikaa vauhtia. Innostuessani olen kyllä melko kone. Olen myös mennyt maastoesteitä ansiokkaasti.

Yhteenvetona voisi sanoa, että olen sellainen hyvällä huumorilla varustettu tätiratsu, jonka kanssa ei elämä käy pitkäksi.