sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pomppuja

Eilen oli siinä mielessä poikkeuksellinen päivä, että sekä vuokraajani Fanny, että emäntä olivat yhtä aikaa tallilla. Arvasin heti että niillä oli jotain juonia minun pääni menoksi. Hetken ajattelin satulavalinnasta, että pääsen maastoon (emännällä on ollut joskus tapana tulla kävellen mukaan kun vuokraajat maastoilee), mutta heti kun sain jännesuojat jalkaani tiesin, että luvassa olisi jotain paljon raskaampaa. Esteitä.

Koska viimeisistä kunnon hypyistä on aikaa, emäntä kokosi minulle ja Fannylle helppoja esteitä, eikä estekorkeuskaan noussut mihinkään huimiin lukemiin. Minä päätin ihan alusta asti, että moinen touhu ei huvita tippaakaan ja jos nuo ihmiset meinaa, että ponnistan yhdenkään esteen yli, ne saavat molemmat hikoilla ensin.

Emäntä pisti minut ja Fannyn koville, eikä ollut ollenkaan tyytyväinen, että olen palannut estetauon aikana vanhaan tapaani roikottaa etujalkojani. Kuulosti siltä, että lisää treeniä on luvassa ja uhkasipa emäntä jopa itsekin aktivoitua esteiden suhteen. Loppua kohti aloin väsähtää ja kielsinkin muutaman kerran, jolloin emäntä päätti hyväpätä selkään ja säästää täten Fannyn kuntoa ja hermoja. Eipä siinä minunkaan sitten enää auttanut laiskotella. Pirullinen otus tuo emäntä kun se suuttuu...

Tässä muutama kuva eilisistä loikista. Tänään emäntää ei ole vielä näkynyt, mutta eiköhän se viimeistään illalla ilmaannu ja keksittyään minulle taas jotain uutta kidutusohjelmaa.7 kommenttia:

 1. Ihana blogi ja samoin poni! :)
  Tuuppaanpa itteni heti lukijaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Toivottavasti viihdyt meidän seurassamme. =)

   Poista
 2. Loistavia kuvia, varsinkin toi viimenen :DD

  VastaaPoista
 3. Ponilla on jokaisessa NIIIIN loistava ilme. :D

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavia kuvia :D

  Mä pääsin muutes myös kuvailemaan yhteen pressu maneesiin, sehän oli ihan paratiisi, oi että ku oli oikeesti ihana valo sielä!!

  VastaaPoista
 5. Taitaa välillä olla ratsastaja
  noissa hypyissä vähän edellä tuota Ponia :D

  VastaaPoista
 6. Poni on maailman ihanin!♥

  VastaaPoista