torstai 30. elokuuta 2012

Irtohypytystä

Hei taas pitkästä aikaa!

Emäntä on ollut suunnattoman laiska blogini kanssa, kun sillä kuulemma on kaikenlaisia kiireitä. Olenkin asiasta sille jo kiukutellut monta kertaa, mutta se nyt on tuollainen luupää.

Tänään meillä oli ohjelmassa irtohypytystä, koska emäntä ei kipeän selkänsä kanssa voi minua ratsain liikuttaa ja vuokraajani Fanny suostui tulemaan auttavaksi kädeksi. Tätä ei ollakaan tehty pitkiin aikoihin.

Aluksi minä suorastaan puhkuin intoa, mutta nopeastipa tuollaisessa riehumisessa tulee hiki ja väsy ja sitten alkaakin jo kiukuttaa. Emäntä taisi jo vähän hermostua, kun rupesin olemaan sitä mieltä, että esteen ja seinän välistä on huomattavasti sujuvampi mennä kuin esteen yli.

Loppujenlopuksi taivuin kuitenkin ihmisten tahtoon tälläkin kertaa ja hyppäsin vaaditut esteet melkein mukisematta. Olihan se todella hauskaa. Emäntä oli supertyytyväinen minuun ja kehui kovasti hyppelyiden päätyttyä.


Helppo nakki...

Ei niinkun mitään haastetta.

Like a boss!

UUUUUPPPPSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!


Fannyn piti ottaa välillä vähän henkeä

Hyppäsin minä sitten vähän isompaakin...

... ja vielä isompaa!

 Hommassa tuli niin kova hiki, että jouduin käväisemään leijonanluolassa, jossa asuu myös vaalea käärme, joka sylkee päälleni. Ihmiset nimittävät huijaukseksi tätä paikkaa vesikarsinaksi. En kuitenkaan tyytynyt valheisiin, vaan pidin varani ja väistelin parhaani mukaan käärmeen sylkeä. Emännän mielestä käyttäysyin kuin idiootti, mutta minähän vain tein niinkuin kunnon villiponin kuuluukin...


Emäntää piti lopuksi käydä vähän pusuttelemassa. <3
x

3 kommenttia: