perjantai 14. joulukuuta 2012

Pikapäivitys

Minulta on kysytty miksen postaile ja kaipailtu kuulumisia.

Hyvää kuuluu, kiitos kysymästä. Postauskatko johtuu pitkälti siitä, että emäntä on kiireistään johtuen joutunut jostain karsimaan ja tämä blogi on ollut ikävä kyllä sillä listalla. Samoin on todella ikävää julkaista kuvattomia postauksia ja vanhat kuvat on aika tylsä lisä joka postaukseen, eikä emännällä suurimmaksi osaksi ajasta ole ketään mukana kuka voisi kuvia ottaa.

Lähiaikojen kuulumisista sen verran, että eilen sain uudet talvikengät jalkaani ja päätin yllättää kaikki olemalla täysin kiltisti kengityksen aikana. En tehnyt kerrassaan mitään typerää. Ihmisten ilmeet olivat kyllä näkemisen arvoisia.

Tänään sitten päätin yllättää emännän ja heittää sen maneesin pohjaa maistelemaan siksak-rodeon päätteeksi. Syytönhän minä siihen olen, että maneesin katolla laskee taas sapelihammastiikerit liukumäkeä. Kyllä sinäkin pakenisit...

Kuulumisia koitetaan päivitellä sitä mukaan kun aikaa liikenee. Mukava kuitenkin huomata, että meitä on kaivattu.

6 kommenttia:

 1. voisit laittaa kypäräkameran ni nähtäis ratsastajan silmin ponista? :) kuvaat vähän tehtäviä, harjotusravia ja laukkatehtäviä, esim. laukanvaihtoja sarjana! 15 minuuttia on iha hyvä pätkä ja jos sun kaveris vaik vois ediotoida sitä sillä välin blogiin ku hoidat ponia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, kypäräkameralla sais hyvän postauksen jos ei muuten kerkeä - kun siinähän se tulee samalla. Ja voihan kypäräkameran kytkeä pelkästään päähänkin, joten voihan sillä ottaa videota myös hoitamisesta. :)

   Poista
  2. Lupaan tehdä tällaisen jos jostain kypäräkameran löydän lainaksi. Sitten lupaan myös laittaa Fannylle kameran kypärään, että pääsetten näkemään maastoiluakin. Erittäin hyvä idea.

   Poista
 2. "maneesin katolla laskee taas sapelihammastiikerit liukumäkeä"
  mikä mielikuvitus ponilla onkaan, nauroin :D!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, liukumäkeä laskevia sapelihammastiikereitä! Kyllä pisti naurattamaan! Ja postauksia on kyllä totisesti kaipailtu :)

  VastaaPoista
 4. kiva blogi sulla! (:

  http://prinsessatamma.blogspot.fi/

  VastaaPoista