tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hups


"Huoleton on hevoseton" ja "Ennen mulla oli aikaa rahaa ja ystäviä, nyt mulla on hevonen" ovat kuluneita fraaseja joita emäntä, sekä yllättävän monet muut hevosenomistajat jaksavat viljellä. Tämänpäiväinen oli kuulemma loistava esimerkki molemmista lauseista.

Kyseessähän oli "jokaponin liikunnanvälttelyn ABCn" alkeiskurssilla opittu "väännä kenkäsi mutkalle" -temppu. Huomioksi sanottakoon, että tämä toimii vain, mikäli omistajasi ei satu osaamaan kengittämisen jaloa taitoa, tai irtokenkien kiinnitystä. Minun emäntäni taidot loppuvat kenkien irrottamiseen. Sekin tosin ikäväkyllä riittää siihen, että joutuu viimeistään seuraavana päivänä töihin, ellei siirry seuraavaan vaikeusasteeseen, eli ontumiseen.

Emäntä ei tuntunut olevan kauhean iloissaan irrotellessaan kenkiäni. Valitti ja kitisi selkäänsä ja sitä, että osaan aina järjestää sille ylimääräistä ohjelmaa. Mutta sitä vartenhan me ponit ollaan olemassa, eikö vain.

5 kommenttia:

 1. Onpas muuten todella hieno banneri sinulla!
  Välillä vapaapäivät on todella hieno asia ja yleensähän lomailu maksaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Emäntä maksaa "tosi mielellään" lomapäivien viulut. =D

   Poista
 2. Olisko sun emännällä aikaa tehdä tällaselle tallaajalle banneria? Tuo on niin upea toi sun, tulin katteenmakkaraksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaisi ollakin. Kannattaa laittaa asiasta sähköpostia tulemaan. Osoite löytyy emännän blogista "yhteystiedot" välilehdestä. =)

   Poista