lauantai 5. marraskuuta 2011

Hikeä pukkaa

Emäntä näyttää olevan sitä mieltä, että lomailu on tosiaan ohi ja nyt on hikoilun aika. Ohjelmassa oli jälleen kouluratsastusta. Keskityimme enimmäkseen tempoon ja asetukseen. En oikein ymmärrä miksi minun aina pitäisi liikkua niin kovaa kun hitaamminkin ehtii ihan hyvin.

Mitenköhän tuon kuskin saisi ymmärtämään, että se on ihan hillittömän vino? Etenkin laukassa se ei millään meinaa pysyä suorassa ja siksi vasempaan kierrokseen laukkaaminen on lähestulkoon mahdotonta. Sitten se raivoaa minulle kun en kuulemma edes yritä. No yritänpäs, muttakun on hankalaa pysyä tasapainossa kun kyydissä istutaan ihan miten sattuu.

Kaikenkaikkiaan treeni oli kuitenkin oikein hyvä ja hikikin tuli. Emäntäkin vaikutti lopulta oikein tyytyväiseltä. Huomenna emännän kaveri, Mira, tulee vähän katsomaan meidän perään ja opastamaan emäntää (minuahan ei tarvitse neuvoa, koska osaan jo). Hikiset treenit siis jatkuvat. Koskahan vuokraajatytöt tulevat, että saisi pitää vähän hauskaakin, eikä aina tehdä niin kovasti hommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti