sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Miran tunti

20 lukijaa! Uskomattoman hienoa! Kiitos teille. Emäntä lupaili koostaa ensi viikon aikana jonkinlaisen historiikin meidän yhteiselosta teidän luettavaksenne.

Aivan kuten emäntä uhkailikin, Mira tuli tänään pitämään meille tuntia. Teimme ihan perusjuttuja ja Mira kehui, että minusta on tullut paljon yhteistyöhaluisemman oloinen. Tosin olen kuulemma myös lihava, puhuivat dietille laittamisestakin.

Laukan kanssa oli edelleen ongelmia, mutta Miran tarkan silmän alla emäntä sai pidettyä ruhonsa suoremmassa. Ehkä se vielä joskus oppii.

© Mira L

© Mira L

© Mira L

© Mira L

© Mira L

© Mira L
Pari yhteiskuvaa minusta ja meidän "valkusta".Tunnin loputtua haaveilin jo pääseväni nopeasti karsinaan syömään heiniä, sillä olin hiestä märkä ja todella väsynyt. Onneksi emäntä oli kuitenkin jälleen todella tyytyväinen suoritukseeni. Se kävi vielä tässä iltasellakin erikseen kehumassa ja rapsuttelemassa. Tiputtipa kuppiin pari porkkanaakin, mutta ei kerrota kenellekään, sillä minähän olen dietillä.

"Mua on kiusattu."

"Hmmm... Ruokaa..."

4 kommenttia:

 1. Ihanat mätsäävät tamineet! :) Olet Poni todiste siitä, että miehetkin voivat pukeutua vaaleanpunaiseen. ;)

  VastaaPoista
 2. Minulla ei oikeastaan ole hirveästi sananvaltaa siihen, millaisiin tamineisiin minut puetaan, joten olen joutunut vuosien kuluessa nielemään ylpeyteni ja tyytymään kohtalooni. (

  Emäntä lisää: "Tyyli ennen tarkoitusta")

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että ponikin sai oman blogin ! :) Tätä mä oonkin odottanut ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla! Yritetään pitää blogi odotustenmukaisella tasolla. =)

  VastaaPoista