sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pojat on poikii

Heipä hei pitkästä aikaa! Viimeaikoina olen käyttänyt kaiken aikani ja energiani uuteen tarhakaveriin sekä uuteen vuokraajaan tutustumiseen.

Uuden vuokraajan kanssa ollaan treenailtu yhteistyötä, hypätty vähän, sekä käyty maastossakin pikkulenkki. Vaikuttaa ihan mukavalta tytöltä. Pitänee joskus esitellä hänet tarkemmin teillekin kunhan tässä päästää vauhtiin.

Uusi tarhakaverini on kaksivuotias tinker-lv risteytysori Poco. Minä näin kun tuo pikkuinen aikanaan syntyi. Viereisestä tarhasta katselin ihastellen tuota pikkuista ihmettä. Nyt siitä on tullut elämäniloinen nuorimies, jonka kanssa on mukava leikkiä, mutta kurinpito on välillä vähän rankkaa. Emäntä on minusta tosi ylpeä, koska minulla on kuulemma tuon nuorukaisen kanssa lehmän hermot.

Eilen käytiin Pocon kanssa rallittelemassa maneesissa. Ipanalla riitti vauhtia ja pitihän minunkin näyttää etten jää huonommaksi. Meillä oli todella hauskaa, eikä ihmisten tälläkertaa tarvinnut rasittaa itseään meidän liikuntamme vuoksi lainkaan.

Ohessa muutama kuva meidän iloitteluistamme. Pojat on poikii, vai miten se menikään?
13 kommenttia:

 1. ui vähänkö magee toi vika kuva!! Tosi siisti!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia, upeita hevosia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen kerran Viipi! =)

   Poista
 3. Aivan mahtavia kuvia! Pojilla on kyllä selvästi todella hauskaa! Onpas muuten hyvännäköinen risteytys tuo Poco. Mahtavat tupsut jo jaloos ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojilla oli tosi mukavaa. Pocosta on kasvanut tosi hieno nuori mies. Emänsä (lv) oli myös erittäin upea tapaus.

   Poista
  2. Uskon, sillä herran ulkonäkö on todella hieno! Varsinkin pää, joka on todella ilmeikäs :)

   Poista
 4. upeita kuvia! OO: :)

  http://heppatyttoheli.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Niin hienoja kuvia oot taas saanu et kateeks käy ;) KIva lukea sun blogeja kun jaksat kirjoitella.

  VastaaPoista
 6. Ajattelin heti ku eksyin blogiin, että näyttäs vähä tutulta ponilta. Mut tää postaus ja Pocon kuvat/video selitti sen miksi. Poco kaverin petsiessä ja siellä tullu katteltua sit sivussa Mramoriakin. :) Taidan liittyä lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 7. Aina välillä tulee ihmeteltyä, että onko onnistuneet maneesikuvat vain kansanlegendaa.. Ilmeisesti ei :D Ihan kuin olisi nuorukaisella sorkka takajalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ne ole vain kansanlegendaa, mutta vaativat oikeanlaiset olosuhteet. =D

   Enpä ole muuten itse huomannut tuota "sorkkaa" ollenkaan. XD

   Poista