sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Vastauksia kysymyksiin

On aika antaa vastauksia ihanien lukijoideni esittämiin kysymyksiin.

Poni vastaa:

Kysymys: Mikä on parasta emännässäsi?
Vastaus: Periksiantamattomuus. Vaikka joskus se onkin minun näkökulmastani se huonoinkin ominaisuus. Kuitenkin tuon ominaisuuden ansiosta olen oppinut jopa pitämään emännästäni.

Kysymys: Mikä on lempi herkkusi?
Vastaus: Tykkään hirveästi porkkanoista.

Kysymys: Oletko ollut kisoissa? Jos olet, mitä pidit tilanteesta?
Vastaus: Entisellä kotitallillamme käytiin muutaman kerran kisoissa. Voitimme yhtenä vuonna jopa tallinmestaruuden yhdistetyssä koulu ja este kilpailussa. Minun mielestäni kisat ovat tasan sitä varten, että saan esiintyä yleisölle. Rakastan esiintymistä! Tosin minun esiintymiseni ei ilmeisesti ole samaa mitä emäntä minun haluaisi tekevän. Se aina sanoo että olemme menossa sirkukseen kun menemme kisoihin. Tiedä sitten mistä on moisen ajatuksen saanut...

Ekat kisat

KN-special

KN-special sija 2.

Halloweenkisat, tallinmestaruuksien esteosuus. Sija 2. Kokonaiskilpailussa tallinmestaruus.

Halloweenkisat
 Kysymys: Mikä on lempi kepposesi?
Vastaus:
Suosikkini on repäistä emännältä iPhonen kuulokkeet korvista kun se joko kuuntelee musiikkia tai puhuu puhelimessa. Se inhoaa sitä, mutta minusta se on hupaisaa.

Kysymys:
Kuka on paras heppakaverisi? Mitä yleensä puuhaatte tämän kanssa?
Vastaus:
Tällähetkellä tarhaan nuoren oripojan, Pocon kanssa. Se on ihan hyvä tyyppi ja paras kaverini tältä tallilta. Kaikista paras kaverini kuitenkin on ollut lempitammani Lillon. Meillä oli hirmukivaa yhdessä.

Rallittelua Lillonin kanssa

Samaan tahtiin hölkkääjät

Tästä kuvasta saa parhaiten käsityksen meidän kokoerosta

Lillon <3 minä

Kysymys: Oletko koskaan hypännyt maastoesteitä?
Vastaus: Olen ollut entisen vuokraajani kanssa kenttäleirillä Alavudella vuosi sitten kesällä. Se oli hurjan kivaa. Käytiin siellä leirillä myös uimassa.

Ronjan kanssa uimassa Alavudella.
© Jessica Malin

Kysymys:
Kerro lyhyesti miten kohtasitte emännän kanssa.
Vastaus: Me kohtasimme emännän kanssa ensimmäisen kerran silloin kun emäntä oli tullut katsomaan toista ponia, jonka se aikoi ostaa. Kyseinen tamma ei kuitenkaan vastannut hänen tarpeitaan, joten myyjän suosituksesta hän tuli sitten katsomaan minua, vaikka olikin sitä mieltä, että kuvien perusteella olin ruma kuin rukkanen. Minussa tämä kohtaaminen emännän kanssa talvimyrskyssä ei varsinaisesti herättänyt mitään ihmeellisiä kuvitelmia, sillä olin jo tottunut siihen, että eri ihmiset ratsastavat minua. En tosin pitänyt siitä yhtään sillä en pitänyt ihmisistä. Jostain syystä emäntä minuun kuitenkin tykästyi sen verran paljon, että osti minut ja haki kotiin.

Kysymys: Haluaisitko käydä kisoissa?
Vastaus: Kisoissa on ihan kiva käydä, muttemme emännän kanssa pidä niitä välttämättöminä. En pistäisi tosin pahakseni jos pääsisin jonnekin vähän esiintymään.

Kysymys: Onko kesä ja lämmin vai kylmä ja talvi kivempi?
Vastaus: Ehdottomasti kesä ja lämmin. Silloin emäntääkin laiskottaa sopivasti. Talvisin se on paljon "virkaintoisempi".

Kysymys: Este jolle on kivoin hypätä?(esim. okseri) / Lempieste?
Vastaus: Kyllä se on se okseri, sillä se minun on helpoin hahmottaa. Ristikoita en taas tykkää hypätä.

Kysymys: Olisitko hyvä ravuri?
Vastaus: Vaikka sukutaulustani suurella todennäköisyydellä löytyykin orlovia, olisin todella kehno ravuri. Juokseminen ei ole minun juttuni.

Kysymys:
Kuinka korkeita esteitä olet hypännyt (irtona ja ratsastajan kanssa) ?
Vastaus: Irtona 125cm ja ratsastajan kanssa 110cm. Ratana olen mennyt 80-90cm, mutta myös 100cm tehtäviä minulla on hypätty.

90cm Ellan kanssa


Kysymys: Oletko mielestäsi suloinen ?
Vastaus: Tottakai olen omasta mielestäni suloinen!

Kysymys: Mitä tykkäät eniten tehdä ?
Vastaus: Torkkua tarhassa ja syödä.

Kysymys: Mistä askellajista tykkäät eniten ?
Vastaus: Käynnistä. Se on tarpeeksi hidasta menoa eikä rasita liikaa.

Kysymys: Koulu vai esteet ? / Esteet, koulu vai maasto? Vai kaikki?
Vastaus: Koulu

Kysymys: Maasto vai kenttä ?
Vastaus: Kenttä. Lohikäärmeet asuu aitojen ulkopuolella.

Kysymys: Pukitatko usein ?
Vastaus: Ennen liikuin eteenpäin vain pukittaen, mutta nykyisin pukitan vain jos minulta mielestäni vaaditaan liikaa tai jos oikein innostun maastossa.

Kysymys: Oletko varma maastopuksu?
Vastaus: Olen minä melko varma. Emäntää tykkään viilata linssiin maastossa koska minusta on hauskaa katsoa kun se kävelee. Oikeasti en pelkää mitään, mutta joskus kivien takaa pilkistää lohikäärmeen häntä.

Kysymys: Lempikouluvääntöliike?
Vastaus: Tykkään taivutuksista, sekä tehdä kahdeksikkoja.

Kysymys: Kasvatatko pitkän talviturkin vai loimittaako emäntäsi sinua ettet ole hirveä karvatursake?
Vastaus: Koska asun nykyisin ns. "ulkokarsinassa" emäntä antaa talvikarvani kasvaa. Luonnollisesti toki tästäkin syystä olen loimitettuna talven yötä päivää, mutta kasvatan silti turkin. Parina tarlvena entisessä kodissa minut on kyllä klipattukin.

Pyllyyni leikattiin nolo sydän...
"Aivan mielettömän komea hevoseläin olet :)"
Vastaus: Kiitos! <3
Emäntä vastaa:

Kysymys: Mikä on parasta ponissasi?
Vastaus: Se, ettei se anna minulle ilmaiseksi mitään vaan minun pitää ihan oikeasti tehdä töitä sen kanssa.

Kysymys: Miksi Ponin leukahihna on noin hirmu tiukalla? (esim. bannerin kuva ja muutkin uusimman koulutuuppaus postauksen kuvat) Minulle on ainakin aina opetettu, että leuan ja hihnan väliin pitäisi jäädä nyrkin verran tilaa. Onko hihnassa liian vähän reikiä vai kuinka?
Vastaus: Oikeasti se ei edes ole kireällä. Meidän suitsista kun nuo leukahihnat ovat jopa pitkiä koska ponilla on pakko käyttää Full -koon suitsia ja riimuja, Cob ei mahdu. Bannerin kuvassa Poni on hinkannut päätään minua vasten niin, että suitset ovat nousseet ja kouluvääntökuvissa se vaan näyttää tiukalta syystä jota en tiedä.. Molemmissa suitsissa leukahihna on samalla kireydelle jonka voi todeta mm tästä kuvasta (huijausmahdollisuutta ei ole, koska reikä on viimeinen mahdollinen kireys).

3 kommenttia: