sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Akateemiset kangetEmäntä saapui tänään tallille mielessään uusia kujeita ja perässään kamera kaulassa kulkeva mies, jota ilmeisesti Jarmoksi kutsutaan. Tiesin heti että tässä hommassa on joku koira haudattuna ja pidin vierasta visusti silmällä. Tosin jouduin toteamaan sen huomattavasti emäntää vaarattomammaksi viimeistään siinä vaiheessa kun emäntä laittoi minun päähäni tallikaverilta lainatut, minulle täysin uudet, suitset, akateemiset kanget.

Maneesissa minun piti todeta, että nämä ovatkin oikeastaan aika mukavat suitset kun kaikki paine kuskin käsistä ei tullutkaan suuhun, vaan "nivelohjat" on kiinnitetty tuohon turpahihnaan. Liikkuminenkin tuntui paljon vapaammalta. Emäntä kyllä epäili että minun luupääni ei kuitenkaan mitään tunne, eikä hommasta tule mitään ja muutun sirkuseläimeksi näillä päävehkeillä, mutta väärässäpä oli. Taas.

Kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus ja hyvä pikkutreeni, vaikka sitä tyyppiä, joka hiippaili kameran kanssa maneesin nurkissa, pitikin välillä kyttäillä. On aina positiivista kun emännälle tulee enemmän hiki kuin minulle. Luulen, että tällaiset suitset on meillä hankintalistalla seuraavaksi. Jos siis tiedätte jonkun joka on tällaisista luopumassa (koossa cob, kuolaimet 12,5) vinkatkaapa emännälle.

Perinteisesti loppuun "muutama" kuva päivän treeneistä. Kuvista iso kiitos Jarmolle (pikaphotaroinnin tuusasi emäntä) ja suitsien lainasta vähintään yhtä isot kiitokset Susannalle ja Köpille (emäntä korvaa tämän kyllä).

Ensituntumaa otettaessa oltiin kyllä molemmat hieman hämillään...
...mutta aika pian päästiin jo hommasta jyvälle.
Keskittyneennäköistä porukkaa.
Emäntä miettii miten näillä suitsilla taivutetaan hevosta.

Kuski laskee ilmeisesti kiviä.
Miksi pitää kameraa aina suorassa kun sen voi yhtä hyvin pitää vinossakin?

Saatoinpa jopa hieman ylireagoida emännän pyyntöihin.

"Yhteisymmärrystä ladataan..."
Kuski tekee henkilokohtaista kuolemaa, joka tarkoittaa aina sitä, että treenit loppuu pian.
Venyyyyyyyyytys. Oli rankkaa. Treenattiin ainakin 20 minuuttia...
Tässä näette meidän loppupysähdyksen. Tämä kertoo minulle, että treenit loppuu.
Pakollinen kielikuva. (emäntä venyttelee tai tekee jotain muuta yhtä viisasta)
Joo joo. Tiedän olleeni hyvä.
Edustuskuva mallia "muuliaasikameli"
Emäntä oli selkeästi laittanut "ykköset ylle" kuvia varten.
Kuka sinä olet?
Söpöilyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti