tiistai 10. kesäkuuta 2014

Treeniä ja lihashuoltoaEilen meillä oli emännän kanssa pienimuotoinen hikitreeni pikkukentällä. Ohjelmassa oli lähinnä siirtymisiä, sekä suoralla uralla eteenpäinpyrkimyksen ylläpitoon tähtääviä harjoitteita. Emännällä on sen verran totuteltavaa takaisin ratsastustouhuihin, ettei se vielä kauhean pitkään pysty täysillä treenaamaan. Sen matikalla tehdään joko täysillä tai ei ollenkaan. Treenipäivinä se on aika kurjaa matikkaa se.

Huoltopäivinä taas se on erinomainen ajattelutapa. Tänään oli juuri sellainen päivä. Ensin emäntä putsasi Lillonin ja minun tarhan, sen jälkeen sain harjauksen pitkän kaavan mukaan ja sitten vielä hierontaa. Emännän mielestä on tärkeää pitää huolta minun lihaskunnostani myös rentouttavalla hieronnalla. Samalla kuulemma saa vihiä jos jotain on pielessä. Se kun ei minun puhettani ymmärrä vaikka kuinka yritän selittää asioita. Löydöksinä tälläkertaa pieniä lihaskalvokireyksiä lapojen yläosassa (no onko siis ihme jos etujalat ei ihan pysy takajalkojen vauhdissa mukana), sekä jonkin verran puolieroja, muttei mitään vakavampaa.

Rentoutushetki jatkui mukavasti vielä ulkosalla tuoretta napostellessa ilta-auringon paisteessa emännän istuskellessa nurmikolla. Lisää tällaisia päiviä kiitos. Näistä minä pidän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti