perjantai 6. tammikuuta 2012

Uudet kengät...

...ja uusi kengittäjä! Mies...!

En varsinaisesti pidä miespuolisista ihmisistä. Ennen suorastaan kammosin niitä, nykyään siedän rauhallisia yksilöitä. Emäntä oli kuitenkin suuressa viisaudessaan, tästä tiedosta huolimatta, hommannut miespuolisen kengittäjän suorittamaan manikyyrini. En ollut uskoa silmiäni kun se tyyppi laittoi ne kengittäjien käyttämät nahkaläpyskät jalkojensa suojaksi.

Tämä Marko oli kuitenkin ihan ok. Se jutteli minulle ja välillä oikein rapsuttelikin. Heti tiesi, että korvan rapsuttaminen on parasta mitä tiedän (heti ruuan jälkeen). Pientä kiusaa sille piti kuitenkin tehdä, kun kerkesi kehumaan etten minä niin paha olekaan. Näytin muutaman kerran kuinka kauniisti osaan hiissata takajalat alleni ja sitten nousta hyvin hyvin hallitusti kahdelle jalalle. Emäntä ei tykännyt yhtään.

Minulle laitettiin vain etusiin "rallikengät" (kuten emäntä noita ravikenkiä kutsuu) ja takaset siistittiin. Kengityksen jälkeen nämä uutukaiset piti mennä testaamaan maneesiin. Oli hieman outoa liikkua taas kengät jalassa. Olen ollut kengättä kesästä asti ja nyt minulle lätkäistiin vielä hokitkin samaan syssyyn. Nopeasti niihin kuitenkin tottuu.

Tehtiin emännän kanssa vain lyhyt treeni ja sitten se hyppäsi hetkeksi Torstin selkään. (Torsti parka...) Entinen vuokraajani, Sanna, hoiti minun loppuverryttelyni. Meillä oli tosi mukavaa ja rentoa. Kun emäntä oli lakannut kehumasta Torstia (en tietenkään ole yhtään mustasukkainen!), pääsin karsinaan syömään. Tätä olinkin jo ehtinyt odottaa, koska päiväheinäaika oli mennyt jo ajat sitten.

Yhteenveto siitä, mitä mieltä olen kengityksestä.

3 kommenttia:

  1. Tosi kivan näkönen blogi ja ihana kuva :)

    http://team-n-l.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva ja kiva teksti taas kerran!

    VastaaPoista