lauantai 30. kesäkuuta 2012

Fanny testaa kankia

Vuokraajani Fanny oli tänään testaamassa ensimmäistä kertaa kangilla ratsastusta. Emäntä tuli hyvissä ajoin pelastamaan minut sateesta ja harjaili enimmät vedet ja muut moskat pois ennen kuin Fanny saapui.

Vaikka kaikkia meitä vähän jännittikin ja maneesin katolta tipahteleva vesi saikin minun pulssini välillä kohoamaan, antaisin treenille erinomaisen arvosanan. En olisi ikinä arvannut, että Fanny tosiaan ratsasti kangilla ensimmäistä kertaa. Jos emäntä ei olisi ollut maneesin keskellä huutamassa, meillä olisi ollut kerrassaan mukavaa.

Emännän painostuksesta jouduinin sitten ihan oikeasti töihin. Ensin ihan tavallista verryttelyä, samaan tyyliin mitä emäntäkin aina tekee, sitten käynti-ravi siirtymisiä ja lopuksi kokoamista ja lisäyksiä ravissa. Oli oikeastaan todella hauskaa yllättää Fanny hienoilla lisäyksillä. Palkinnoksi hyvästä työstä, emäntä otti minulta treenin jälkeen varusteet pois ja päästi piehtaroimaan maneesiin. Olen huomannut, että minua palkitaan nykyisin enemmän kuin ennen. Mahtaakohan se johtua siitä, että teen useammin hyvin, vai onko tämä taas joku uusi juoni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti