lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannustreenejä

Juhannusrakkaustta Torstin kanssa

Ollaan melkein koko juhannus hengattu poikaporukalla laitumella.  Tänään sekä minun, että Torstin emäntä tuli häiritsemään meidän rauhaisaa loikoilua ja pakotti meidät töihin. Kouluratsastuksen merkeissähän meillä sitten kului rattoisasti tunnin verran. Harjoitukset eivät olleet mitenkään vaativia, mikä olikin ihan hyvä juttu, sillä minun mielestäni oli riittävän vaativaa nostaa jalkoja ja liikutella niitä edestakaisin. Emäntä taisi pariin kertaan toivoa, että voisi laittaa minulle pyörät alle. Minkäs minä sille voin, että laidunelämä tekee raukeaksi. Se hellii kehoa ja mieltä.

Treenien jälkeen oltiinkin sitten kaikki ihan hikisiä ja emäntä vei minut (ja samalla vähän itsensäkin) suihkuun. Kyllä oli kuulkaas mukavaa! Vielä mukavampaa oli mennä suihkun jälkeen pölyyn piehtaroimaan ja hankkimaan kunnon suoja ötököitä vastaan.

Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä juhannus.

3 kommenttia:

  1. Moi! Luin tota emäntä osiota ja siellä luki näin "sen ensimmäinen hoitohevonen oli siellä kuolemaansa asti asustanut trakehnerori Heres SOV. (Mikäli joku tämän hevosen sukulaisia, etenkin jälkeläisiä/jälkeläisten jälkeläisiä jne tuntee, emäntä ilahtuisi yhteydenotosta.)"

    Meidän tamman emänisä oli tuon hevosen isä, jos kiinnostaa niin mun blogissa on tietoa meidän tammasta. Voit myös laittaa sähköpostia jos haluat tietää jotain meidän tammasta (paivit@jippii.fi)

    http://hupsuliini.blogspot.com/ <-- tuota kautta voi kysellä lisää tai sitten sähköpostilla!

    VastaaPoista
  2. Hei laittaisitko vielä sen sähköposti osoitteesi kun poistin vahingossa sen kommentin missä se oli :D

    VastaaPoista