sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Se on kesä ny


Hei taas, pitkästä aikaa!

Karvat on vaihtuneet kesäisempään malliin ja elo on muutenkin leppoista. Emännän kiireet senkun jatkuu, mutta onneksi minulla on mukava vuokraaja, jonka kanssa ollaan sitten puuhasteltu vaikka ja mitä, mm käyty pitkillä maastolenkeillä. Se on mukavaa se.

Tänään tuo minun omaihmiseni sentään jaksoi raahautua minua paremmin moikkailemaan. Se harjasikin minut pihalla. Ratsastaa se ei jaksanut tänään vaan vei minut meidän hienolle uudelle kentälle vähän juoksemaan ja muistelemaan maastakäsittelyjuttuja.

Kiitoksena hyvästä käytöksestä pääsin napostelemaan vähän vihreää emännän räpsiessä kuvia. Se on aina kivaa kun sillä on kamera mukana. Silloin se ei pysty keskittymään niin paljon minun kiusaamiseeni. Riittää kun näytän nätiltä. Ikäväkyllä emännän kärsivällisyys minun laiduntamistani kohtaan ei ole yhtä suuri kuin minun ruokahaluni, joten sekin leikki loppui minun mittapuullani ihan liian lyhyeen ja jouduin palaamaan tarhaan Torstin kanssa hengailemaan.6 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia! Mukavaa kesää Ponille sekä omistajalle :)

  http://pikkuisenminua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa kesää myös sinne! =)

   Poista
 2. on se vaan niin komia ! (:

  VastaaPoista
 3. Vitsi ku hienon näkönen toi kenttä entiseen verrattuna! Mulla oli heppa tölbys 2 vuotta sitten niin kiva lukee täältä sun blogista juttuja tutulta tallilta. Ja kivoja kuvia oot taas räpsiny. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, ihana kesä!!

  VastaaPoista