sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Känkkäränkkäpäivä

Ei huvita! Ei kiinnosta! Antakaa mun olla ja menkää harrastamaan sitä liikuntaa ihan vain keskenänne! Minä nauttisin nyt auringosta ja keveästä hengailusta, eikä teidän pillinne tahtiin hölkkääminen kiinnosta minua pätkän vertaa. Ettäs tiedätte! Jaa, ette tiedä?! No, saamanne pitää!

Tänään irvistelin emännälle jo tarhasta siihen sävyyn, että sen olisi pitänyt ymmärtää, etten ole seurustelutuulella, mutta ei. Niin vain minut raahattiin tarhasta talliin. Sen tosin teki eräs toinen tallilainen, Cilla, koska emäntä oli luvannut auttaa sen "pulasta"ja heittää sen autolla jonnekin tärkeään paikkaan. Se siis harjaili minua sillä aikaa kun emäntä hoiti muut minua koskevat velvollisuudet. Ehdin jo ajatella, että hienoa, minun ei tarvitse tehdä töitä tänään, mutta väärin meni.

Kun Cilla vielä raahasi minut liinan perässä kentälle, minulle kasvoi kaksi sarvea otsaan. Ei käy! Ei huvita! Pistin ihan ranttaliksi, jotta välttyisin työltä. Uhkailin, näykin, keulin ja yritin poistua paikalta. Emäntäkin sitten tuli katsomaan, mikä on homman nimi ja ilmeisesti sillekin kasvoi sarvet otsaan minun puuhia seuratessa, sillä aika äkkiä se ilmestyi itse liinan toiseen päähän. Hetken koitin sillekin esittää hurjaa oria, mutta kukaan ei varmaan ylläty jos sanon, että siltä alkoi nousta savu korvista niin pahasti, etten viitsinyt enää rasittaa sen hermoja enempää vaan tyydyin kohtalooni ja juoksin ympyrää melko kiltisti.

Lopuksi tehtiin vielä muutama hallintaharjoitus maasta ja kyllä ne vaan matalaksi vetää. Inhottavaa kun minun mielipidettäni asioihin ei KOSKAAN kuunnella. Emännän mielestä minulla oli känkkäränkkä tänään kylässä. En kyllä edes tiedä mikä se on, mutta kovasti otti päähän!

"Onks pakko jos ei taho?!"
© Cilla (emäntä editoi)

"Aina mua vaan kiusataan..."
© Cilla (emäntä editoi)


"Anteeksi... Lupaan olla ihan kunnolla... Ainakin viisi minuuttia..."
© Cilla (emäntä editoi)

2 kommenttia:

 1. Tää on sitten ihana blogi :) Huippukuvat, mutta onkin vissiin ammattilaiset asialla :) Tekstit naurattaa joka kerta. Poni on niin veikeä ja hauska persoona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Mukavaa, että olet viihtynyt blogin parissa.

   Harrastelijakuvaajat täällä räiskii menemään ja näyttää kynsiään. =)

   Poista