tiistai 13. maaliskuuta 2012

Sunnuntain treenit

Nyt vasta pääsin kirjoittelemaan meidän sunnuntain treeneistä. Kiirettä on pitänyt.

Massoittain irtoavaa talvikarvaa vastaan käydyn taistelun jälkeen emäntä satuloi minut ja menimme maneesiin. Siellä taas rätisi ja paukkui, mutta emäntä päätti suuressa viisaudessaan aiheuttaa minulle sydänkohtauksen laittamalla radion päälle! Hyppäsin melkein nahoistani kun se masiina jyrähti soimaan. Volumet kaakossa tietenkin. Senhän tuo ihminen olisi voinut tarkistaa ennen kuin painoi virrat päälle, mutta ei...

Sydän hakkasi vielä alkuverkkojen aikanakin, jotka suoritimme käynnissä. Päivän teemana oli käynti ja laukka, lähinnä nostot. Ravia ei menty kuin loppuverkassa. Emäntä oli tyytyväinen, kun jaksoin pyörittää laukkaa hyvin molempiin suuntiin, enkä edes kovin montaa kertaa nostanut väärää laukkaa. Vasemmanlaukan nostot ovat minulle kovin vaikeita, lähinnä siksi, että emäntä on siihen suuntaan vino.

Hikihän tuossa treenissä pääsi tulemaan ja siksi emäntä ei laittanut minua enää pihalle, vaan päästi minut napostelemaan välipalaheiniä karsinaan. Olin kuulemma ansainnut heinäni tällä kertaa. Joskus näinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti